S pekným počasím prichádza aj začiatok stavebnej sezóny.

Chcete sa sťahovať ešte tento rok “do nového”? Vyhnite sa zbytočným stresom, a vyberte si už dnes tú najlepšiu pre Váš domov! V našom portfóliu nájdete až šesť typov strešnej krytiny s vlnitým alebo plochým profilom – vlnité: Danubia, Synus, Vlčanka, Coppo 2018, ploché: Rundo, Zenit – z ktorých si zaručene vyberú milovníci klasiky aj nadšenci moderných riešení.

 

coppo-ferrara-szombathely-iijanospal-krt-69-9-kozeli-cmscrop

Imponujú Vám prírodné farby? Na výber máte pestrú paletu farieb, 21 odtieňov, od tradičnej tehlovočervenej až po čiernu, a viaceré možnosti povrchovej úpravy.

danubia-bordo-43-hazkep-cmscrop

danubia-antracit-gyor-othaz-44-05-kozeli-cmscrop

Pre ďalšie krásne fotografie kliknite sem: https://www.terran.sk/galeria-stresnej-krytiny

Slovenský výrobok, moderné technológie, 50 rokov záruka
Kladieme vysoký dôraz na kvalitu použitých materiálov a spôsob výroby. Zmodernizovali sme výrobné technológie vo všetkých našich troch výrobných závodoch, ktoré v súčasnosti dosahujú najvyššiu svetovú úroveň. Podporte aj Vy domácu produkciu a súčasne sa môžete spoľahnúť na špičkovú kvalitu ponúkaných produktov. Navyše na svoje betónové výrobky poskytujeme 50 ročnú záruku, ktorá je na domácom trhu jedinečná medzi výrobcami betónových strešných krytín.

Služby
Našim cieľom je nielen vysoká kvalita produktov, ale aj maximálna ústretovosť vo vzťahu k našim zákazníkom. Ponúkame viacero bezplatných služieb, akými sú výpočet množstva materiálu potrebného na konkrétnu strechu, bezplatné poradenstvo, ako aj dovoz materiálu priamo k domu zákazníka zadarmo.

Nehávajte, kontaktujte nás už dnes! – https://www.terran.sk/kontakty